dilluns, 14 d’octubre del 2013

Madrid veu indispensable un nou finançament

14/10/2013

Finançament

El president de la comunitat de Madrid, Ignacio González, vol "una reforma que acabi amb les injustícies i les incoherències del sistema actual"


Lluís Goñalons

El president de la Comunitat de Madrid (PP) Ignacio González,relacionado con la trama "gürtel"
El president de la comunitat de Madrid, Ignacio González (PP) ha reclamat avui al president espanyol, Mariano Rajoy, un nou model de finançament abans de l'1 de gener de 2014. En una carta que ha publicat avui el diari ‘El País’, el líder de la comunitat madrilenya s'acosta a la proposta articulada per la representant del PP català, Alícia Sànchez Camacho davant el sistema vigent, que considera "injust".

González ha exigit "una reforma que acabi amb les injustícies i les incoherències del sistema actual" de finançament. Vol aconseguir un model "on els que més aporten no siguin maltractats pel sistema de finançament i, que per tant, es vegin representats els interessos dels seus ciutadans". A més, ha afirmat que aquesta proposta ha d'estar llesta en un termini de tres mesos, abans que s'acabi l'any. Justifica la data argumentant que "així ho estableix la llei, i així es va acordar a la passada conferència de presidents del PP, fa un any".

L'article del president de la comunitat madrilenya ha arribat una setmana després que Alícia Sànchez Camacho demanés a la cúpula del PP un nou model de finançament per a Catalunya. La proposta de la líder del PPC , que preveu un "finançament singular" va rebre el cop de porta dels principals presidents de la seva formació. Fins i tot del propi González, qui tot i reclamar un model similar al de PP català, González no vol barrejar el procés sobiranista català amb la revisió del model de finançament.


A bones hores , Aixó ja no toca !! 


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/10/madrid_veu_indispensable_un_nou_financament_96479.php