dijous, 24 d’octubre del 2013

Concentració d'estelades a Pedralbes per a donar la benvinguda als ministres d'Afers Estrangers

Dimecres  23.10.2013  18:07

Milers de manifestants han aconseguit encerclar el recinte del palau pels tres laterals que han autoritzat els mossos









La Joventut Nacionalista de Catalunya ha desplegat avui al matí davant del Palau de Pedralbes una pancarta amb el lema 'Catalonia is not Spain'. 'Podran impedir que el president Mas parli, però no podran impedir que els ministres d'Afers Estrangers sàpiguen que Catalonia is not Spain', deia el Twitter de la JNC que ha publicat aquesta fotografia. Aquesta tarda es fa una concentració convocada per l'ANC les Corts per a encerclar el Palau de Pedralbes amb estelades. Hi ha dos o tres milers de manifestants, que s'han disposat fent un passadís a l'entrada del palau. Al cap d'una estona, s'han disposat a encerclar el recinte del palau. Ho han aconseguit en els tres laterals que els mossos han autoritzat (excepte l'avinguda Pedralbes).

Entre les pancartes destacaven les que deien 'Catalunya is not Spain. Independence'; 'Adeu Espanya. Un nou camí ens espera'; 'Catalunya next independent state in Europe' i d'altres defensant la independència. Els crits majoritaris dels concentrats feien referència a la independència i al cant dels 'Segadors' tot i que es barrejaven amb altres consignes com 'Ni Espanya ni França Països Catalans' i d'altres.

El passadís s'ha mantingut sense incidents sota la protecció d'un doble passadís de mossos d'esquadra que deixava un espai ampli perquè els delegats internacionals que han participat en el Fòrum econòmic de la Mediterrània occidental abandonessin les instal·lacions un cop acabada la cimera.

El Fòrum ha finalitzat sense unes conclusions consensuades entre els delegats i la reunió s'ha tancat amb paraules a favor d'intensificar les relacions econòmiques i comercials entre els països de la ribera occidental de la Mediterrània.
















http://www.vilaweb.cat/noticia/4151688/20131023/concentracio-destelades-pedralbes-donar-benvinguda-ministres-dafers-estrangers.html