dimecres, 25 de setembre del 2013

Rajoy: “Catalunya i Espanya sempre han viscut juntes i no es coneix cap altre escenari” (Mentida Catalunya no era espanyola fins el 1714)

Política 25/09/2013

Govern espanyol

El president espanyol diu que intentarà convèncer els catalans que els llaços econòmics, personals i històrics "han de seguir units en el futur"


Lluís Goñalons

El president del govern espanyol,Hilillos de Plasma
"Catalunya i Espanya han viscut sempre junts i no es coneix un altre escenari", ha exposat el president del govern espanyol, Mariano Rajoy com a argument per justificar la seva opinió sobre una possible independència de Catalunya. El president ha assegurat que el seu executiu, al costat de "moltíssims espanyols" treballaran perquè  Catalunya i Espanya segueixin “vivint junts, com fins ara”.

"Hi ha moltíssims espanyols, crec que una majoria, que anem a treballar amb intensitat intentant convèncer que tots els llaços econòmics, personals, històrics i familiars que ens han unit durant tota la història, ens seguiran unint en el futur", ha agregat el cap de l'executiu espanyol en declaracions des de Nova York, on participarà avui a l'Assemblea General de Nacions Unides.

Rajoy ha indicat que el que passa a Catalunya és "un tema intern d'Espanya" i ha volgut destacar que "aquí ningú m'ha preguntat per això ni m'ha plantejat aquest assumpte", ha manifestat afegint que la seva posició sobre l'afer català és coneguda.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/09/rajoy_catalunya_i_espanya_sempre_han_viscut_junts_i_no_es_coneix_cap_altre_escenari_96147.php