dilluns, 23 de setembre del 2013

La lluita "de facto" d’Unió contra l’independentisme

Dilluns, 23 de setembre de 2013 20:00 h

UDC rebutja participar en cap front antiindependentista amb el PP, no li calen formalismes, amb un peu a Espanya i un a Catalunya


Unió ha rebutjat participar en cap front antiindependentista, com li han ofert avui des del PP i del PPC. El cert és que a Unió no li cal participar en cap front comú en contra de l’independentisme, Duran és expert en fer la puta i la Ramoneta des de fa més de 30 anys i ara no és mullarà, no donarà la cara, a més, amb un peu a Espanya i un peu a Catalunya i aixoplugat pels lobbys de poder i pel Grup Godó pot fer i fa molta feina en contra un procés sobiranista que va seva formació va subscriure en el programa electoral de CiU. Duran s’aprofita que a Madrid té un paper clau com a president de la Comissió d'Afers Exteriors del Congrés, la màxima autoritat parlamentària representant d’Espanya, i que a Catalunya Unió té la força de 14 diputats al Parlament i un peu al Govern. Duran és certament un problema per l’independentisme. 


Josep Antoni Duran i Lladre
La seva via és la confederal malgrat que el programa de CiU parla d’estat propi

"Ho podem dir més alt però no més clar. UDC és i serà un partit nacionalista català. La via d'UDC és la confederal", ha indicat a través de twitter el vicesecretari general d'UDC, Antoni Font, que ha afegit que ara li toca a l’executiu de Rajoy  moure fitxa amb la consulta, "Que el PP i el PPC ni es confonguin ni confonguin", ha conclòs Font.  




http://directe.cat/317637