dijous, 5 de setembre del 2013

Joan Tardà reclama consulta o plebiscitàries el 2014

Dijous, 5 de setembre de 2013 16:55 h

El republicà dubta que Mas trobi suport a uns pressupostos del 2014 "restrictius" si no és a canvi de ser els últims autonòmics.


(ACN).- El diputat d'ERC al Congrés Joan Tardà ha dubtat aquest dijous que el president de la Generalitat, Artur Mas, trobi suport a uns pressupostos del 2014 "restrictius" si no és a canvi de ser els darrers autonòmics. "Consulta o plebiscitàries 2014", ha reclamat a través de twitter. Però no ha estat l'únic que ha advertit Mas després que el president hagi parlat d'eleccions plebiscitàries el 2016 si no pot convocar la consulta. El diputat al Parlament Pere Aragonès ha considerat pressupostàriament "impossible" mantenir l'estat del benestar a Catalunya fins el 2016 sense "un canvi radical de marc polític, és a dir, la independència". "Es digui el que es digui i ho digui qui ho digui, la veu correspondrà al poble. Si ens matenim mobilitzats, ningú podrà alentir el procés", ha afegit Tardà en una altra piulada
 
Per la seva banda, el diputat de CDC Carles Campuzano ha reclamat "ni presses ni dilacions". "No es tracta tant que alguns arribin els primers, sinó que la majoria ens acompanyi fins el final", ha opinat.