dimarts, 20 d’agost del 2013

Si Lara gosés seria independentista

Dimarts, 20 d'agost de 2013 05:00 h

El president del Grup Planeta veu com els catalans cada cop tenen més raons per a la independència i fa una crida desesperada a que Espanya faci un gest per aturar-la


Significatives són les seves afirmacions en que diu que un 90% dels catalans se senten  maltractats per Espanya i cal prendre’s això molt seriosament en una clara advertència al govern espanyol, que de no canviar la seva actitud, fins i tot els que se sentin espanyols votaran a favor de la independència. Per un altre costat diu que només un 25% dels catalans se senten únicament catalans i que això no és suficient per aconseguir la independència, alguna cosa havia de dir per intentar fer descarrilar el procés. De totes maneres l’estratègia del Grup Planeta contra l’estat propi no aconsegueix les seves fites, la radicalització del diari La Razón en mans del seu home de confiança Paco Marahuenda és una prova evident d’aquest fracàs, cada dia venen menys diaris i cada dia els hi costa més car mantenir una capçalera contra Catalunya i al servei de Rajoy. 
ara és distingit amb la Creu de Sant Jordi pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat l’any 2007. L'haurem de treure !!
 Lara sap que Catalunya va cap a la independència i intenta desesperadament evitar-ho

Però també sap que en una Catalunya independent ell i la seva empresa deixarà de ser anti-independentistes, la pela és la pela i sap que una Catalunya independent serà una gran oportunitat pels negocis.

Què votaria Lara en un referèndum per la independència?

I diem Lara com podria ser qualsevol altre gran empresari que viu a Catalunya, si ho fem bé tindrem moltes agradables sorpreses, pocs seran els que votaran no i pocs seran els que faran campanya pel no. Per això no volen que votem, el dret a decidir a diferència d’Escocia el volen exercir els que tenen clar, com diu Lara, que Espanya ens maltracta ara i fa 30 anys i, per tant, volen marxar i viure en una Catalunya independent, on els espanyols de Catalunya seran millor tractats. Això és el que sap Lara, per això el Sr. Lara mai votarà no a la independència de Catalunya, voldrà seguir fent negocis amb la Catalunya independent.