dimecres, 17 de juliol del 2013

El curiós plec de les banderes que regalava Bauzá

En un acte d'homenatge a Rudy Fernández i Alba Torrens, el president va regalar-los banderes de les Illes plegades de manera que recordaven força la bandera espanyola

Una bandera de les Illes Balears estratègicament plegada perquè no es vegin les quatre barres sinó una mena de versió espanyolitzada de la insígnia. És el regal que el president José Ramón Bauzá ha fet aquesta setmana als jugadors de bàsquet Rudy Fernández i Alba Torrens, tal com destaca avui el Diari de Balears. 

En un acte al Consolat de Mar, el president va retre homenatge a Fernández i Torrens per la trajectòria de tots dos i les seves últimes gestes esportives. I els va fer entrega de dues banderes commemoratives de les Illes Balears, explica el govern en una nota. No diu, tot i que es pot veure en les fotografies publicades pel mateix govern, que les banderes anaven plegades i emmarcades de manera que només se'n veien dues barres roges i una de groga al mig. I això passa en plena polèmica per l'avantprojecte de llei de símbols que el govern va començar a tirar endavant arran de les mobilitzacions en defensa de la llengua per evitar que es puguin exhibir senyeres, una llei que el consell consultiu considera inconstitucional.


http://www.vilaweb.cat/noticia/4134280/20130717/curios-plec-banderes-regalava-bauza.html