dilluns, 6 de maig del 2013

Noticies de Duran i Lladre : Rahola veu Duran amortitzat


Duran no té espai polític, neda entre dues aigües i la realitat se li ha anat en orris, no té joc ni paper, per això entenc “la frustració” del democristià, ha dit Rahola


Després de l’entrevista del líder d’Unió a RAC1, on Duran ha reconegut estar molt afectat per la seva situació d’incomprensió: “a Catalunya em diuen botifler i a Madrid independentista o cabró”, Rahola ha destacat  que Duran  és un polític important amb una estratègia errònia: “al llarg de la història del regenaracionisme a Espanya hi ha hagut molts líders que han volgut obrir Espanya i fer-la més europea i Duran ha estat un dels més brillants”, ara està atrapat en una Catalunya que no l’entén i una Espanya que el veu catalanista, de fet Duran ha assegurat estar cansat de “donar cops contra la paret perquè Espanya creu que el problema és només dels catalans”, ha explicat. Per Rahola Duran no ha estat capaç encara de respondre una qüestió cabdal: I si Madrid ens tanca totes les portes que fem? 
 La única sortida de Duran és fer-se independentista

Duran ha assegurat que Unió sempre ha estat en posicions de grisos, ni blancs ni negres, malgrat ser una posició difícil per la dificultat d’explicar-se, i ha defensat la idea de la confederació que inclou “cert reconeixement de Catalunya com estat”, ha dit el democristià, que s’ha mostrat contrari a la DUI i a concórrer a les eleccions europees amb una llista unitària dels partits que aposten pel dret a decidir. “Seria un error plantejar un front comú per a la consulta" ha dit Duran, perquè cada partit  ha de fer les seves propies propostes per a una Europa diferent, per com volem l’Europa del futur i l’encaix de Catalunya a Europa", ha deixat clar així que torna a  desmarcar-se de la voluntat d’un gruix important de la societat catalana i que han recollit tant CiU com ERC.

Duran encara no sap si repetirà coma a candidat de CIU al Congrés

Amb tot Duran ha dit  “no tenir clar” si repetirà com a candidat de CiU a les properes eleccions al Congrés dels Diputats.“Tinc un problema, i és que ja estic molt vist. Fa molts anys que m’hi dedico, malgrat ser jove.”, ha dit Duran que h aassegurat  que “No tinc clar si seré el cap de cartell a les eleccions del 2015 al Congrés. Si li digués que ho tinc clar, l’enganyaria.”