divendres, 24 de maig del 2013

La família de Ziani estudia querellar-se contra Fernández Díaz

Acusen el ministre d’Interior de calumnies contra el president de Centres Culturals Islàmics expulsat de Catalunya

Maria Coll

Àngel Colom a la Xarxa
“La família de Noureddine Ziani no descarta presentar una querella per calúmnies contra el ministre d'Interior”, segons ha explicat Àngel Colom en una entrevista a La Xarxa, ja que Jorge Fernández Diaz va assegurar que s’expulsaria al President de la Unió de Centres Culturals Islàmics per les seves activitats vinculades al salafisme radical, però el ministre “va anar més enllà”.

El Director General de la Fundació Nous Catalans ha carregat contra l’actuació del popular Férnández Díaz: “no només va dir que era agent secret i salafista, sense cap mena de proves, i que l'havien expulsat d'un país de la Unió Europea, que és mentida, sinó que va dir que tenia connexions amb el terrorisme internacional, o sigui que, embolica que fa fort”.

Colom no ha descartat que Noureddine Ziani, expulsat la setmana passada, pugui tornar a Catalunya, i que es faci justícia: “Avui he sabut que ahir l'Audiència Nacional va admetre a tràmit el primer recurs presentat, quan va desestimar el recurs cautelar demanant que paressin l'expulsió. Ara comença el procés judicial, i espero que es faci justícia aviat”.

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/05/la_familia_de_ziani_podria_presentar_una_querella_contra_fernandez_diaz_94315.php