dilluns, 8 d’abril del 2013

Mas explicarà els beneficis de la independència al Baix Llobregat . ( Menys pedagogia i Mes acció)

Diumenge el president de la Generalitat, com a líder de CDC, encetarà a Pallejà la campanya "Dret a decidir i estat propi"

 

Els Botiflers al balcó

CDC ja ha posat en marxa una campanya per intentar evangelitzar sobre els beneficis d'una Catalunya independent. Una campanya en format "unplugged" que suposarà unes 300 conferències de petit format arreu del territori per explicar la viabilitat d'un estat català.

La campanya batejada com "Dret a decidir i estat propi, garantia d'un futur millor" l'encetarà el president del partit, i de la Generalitat, Artur Mas, aquest diumenge amb una conferència que pronunciarà a Pallejà, el cor del Baix Llobregat. Una xerrada que preveu relacionar l'actual estatut polític de Catalunya amb Espanya amb les retallades i per fer "una Catalunya nova que generi llocs de treball, garantir la sanitat i l'educació".

L'estratègia de CDC és segons ha explicat aquest migdia el seu responsable, el secretari d'Organització, Josep Rull, transmetre el missatge que "Catalunya és inviable com autonomia...però és perfectament viable com estat".

http://www.naciodigital.cat/noticia/53521/mas/explicara/beneficis/independencia/al/baix/llobregat


Opinió Particular :  Menys bla bla bla i mes acció i cumplir amb el Poble .