dimarts, 2 d’abril del 2013

El Front Nacional critica el ministre de l’interior francès per animar el Barça: “On és el patriotisme?”

El vicepresident de la formació d’ultradreta, Florian Philippot, titlla d’”insuportable” l’actitud de Manuel Valls

Manel Bosch

El ministre de l'Interior francès, Manuel Valls
El vicepresident del Front Nacional, Florian Philippot, ha criticat el ministre de l’interior francès, Manuel Valls, per donar suport al Barça enlloc del PSG en l’eliminatòria de quarts de final de Lliga de Campions. Philippot ha descrit des de twitter com “insuportable” el posicionament de Valls i li ha preguntat “on és el patriotisme?”.

La reacció del membre de l’FN arriba després que Valls, descendent de catalans i catalanoparlant, expliqués en una entrevista al setmanari ‘Le Journal du Dimanche’ que no donaria el seu suport a l’equip parisenc. Valls es va excusar en aquesta conversa respecte aquest fet, afirmant que el Barça “traspassa fronteres”, i que és nascut a la capital catalana.

El ministre francès va admetre que manté un “vincle molt fort, que va més enllà del joc" amb l’equip català. En aquest sentit va recordar que quan era petit visitava el Camp Nou amb el seu pare, “l'únic lloc de reivindicació durant la dictadura de Franco”, recorda. Valls també va indicar que el compositor del Cant del Barça, Manuel Valls i Girona, era cosí del seu pare. 

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/04/el_front_nacional_critica_el_ministre_de_l_interior_frances_per_animar_el_barca_on_es_93494.php