dimecres, 27 de març del 2013

El PPC torna a predicar l’apocalipsi || El PP torna a recórrer al vot de la por contra la independència

Millo es basa en els seus càlculs i prediu una catàstrofe de dimensions colossals i tràgiques en una Catalunya independent, també perd la memòria i s'indigna pel "non grata" a Llanos de Luna


L’actual portaveu del PPC, Enric Millo, i en el passat militant del sector sobiranista d’UDC, en una entrevista a TV3, ha considerat que la independència de Catalunya és el pitjor dels escenaris possibles, "Seria condemnar els catalans a tres o quatre generacions a la misèria absoluta", ha afirmat, detallant que, segons els seus càlculs, a Catalunya li tocaria un 20% del deute d'Espanya d'aquests anys de democràcia, uns 150.000 milions. S'haurien d'assumir l'atur i les pensions. També les despeses de defensa, de seguretat,... tot ho hauríem de pagar". Tot això, sumat a "la sortida d'Europa i de l'euro" suposaria un escenari "inassolible" pels catalans. En la mateixa entrevista s'ha mostrat extremadament indignat per que Girona ha declarat Llanos de Luna persona "non grata", fa una setmana ell mateix demanava aquesgta consideració per l'alcalde Puigdemont. 
 Millo cada cop menys creïble, sobretot a Girona

El PPC està més que molest amb l'Ajuntament de Girona des que el consistori aprovés una moció de la CUP per declarar persona 'non grata' a la delegada del govern espanyol a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna. Enric Millo ha dit que és "lamentable i patètic", i que "com a gironí em sembla una indignitat pels gironins". El Mateix Millo fa una setmana es mostrava indignat pel discurs independentista que l’alcalde de Girona va fer durant l’Assemblea de l’ANC a Girona, i el va declarar persona “non grata” pels gironins.
  






El PP torna a recórrer al vot de la por contra la independència


Millo: "tres o quatre generacions de catalans quedaran a la pobresa absoluta"



 
El portaveu del PP al Parlament, Enric Millo, ha assegurat que amb la independència "tres o quatre generacions de catalans quedaran a la pobresa absoluta".


I és que Catalunya, segons ell, hauria de fer front a "part del deute espanyol i el pagament de la nòmina dels aturats i de les pensions" si s'independitzés.
D'altra banda, preguntat sobre els casos de corrupció a la política i els que també afecten el seu partit, que "si un és un xoriço, que la pagui".  Millo, durant una entrevista aquest dimecres a Els matins de TV3, ha estat contundent i ha demanat que "es faci neteja" amb els corruptes. En aquest sentit, ha demanat a la justícia que actuï amb rapidesa i que  "investigui tot el que s'hagi d'investigar".

"Quan abans se sàpiga la veritat, millor, perquè mai no se sap què és cert i què no quan estan en un procés", ha afegit abans d'insistir que "el que la faci, que la pagui. I si un és un xoriço, a la garjola". El portaveu popular ha deixat clar que les seves paraules "van per tots els partits", inclòs el seu.