dimarts, 29 de gener del 2013

El Govern «no es gastarà 330.000 € en coberts» per a una ambaixada

Quico Sallés/Palau de la Generalitat | Actualitzat el 29/01/2013 a les 14:34h

Homs replica a Margallo la voluntat de l'executiu espanyol de controlar la feina a l'estranger de la Generalitat amb "més feina"

Rèplica contundent del Govern a l'anunci de l'executiu espanyol de regular i controlar per llei l'acció exterior de les autonomies i, en concret, de la Generalitat. El portaveu i conseller de Presidència, Francesc Homs, ha estat l'encarregat aquest migdia de contestar les intencions del ministre espanyol del ram, José Manuel García Margallo, recordant les despeses fastuoses del ministeri com "330.000 euros en coberteries i estovalles per una ambaixada".

De fet, Homs, més enllà del retret, ha desafiat l'objectiu de l'estat espanyol advertint que davant l'amenaça el seu departament "encara farem més acció exterior, la intensificarem". Una acció que detallarà en una compareixença en la comissió parlamentària que fiscalitza el seu departament prevista pels propers dies. "És anar contra el món, a ple segle XXI, intentar evitar que un vulgui vendre's a l'exterior", ha assegurat Homs.