diumenge, 16 de desembre del 2012

Què impedeix que Mas accepti el #referèndum2014 ?







“El Lobby Puente Aéreo” s’ha posat al servei d’Espanya per pressionar al president en funcions Artur Mas perquè no tanqui les portes a seguir negociant amb Espanya


Ja van aconseguir durant la tramitació de l’estatut que Artur Mas acceptes l’estatut retallat  després d’un ultimàtum del “Lobby Puente Aéreo”, i ara han tornat a la carrega per tal de fer fracassar el procés iniciat cap a l’Estat propi. Concretar la data del referèndum aixeca espurnes a Madrid i també entre els grans Lobbys econòmics d’aquest país, sobretot aquells lobbys que viuen dels diners fàcils que obtenen del Butlletí Oficial de l’Estat via concessions i altres negocis que els aconsegueixen. La pressió a Mas és tot un conglomerat d’interessos  que van a una per impedir formalitzar l’acord amb els republicans, els lobbys de poder veuen perillar el seu estatus i cal avortar la consulta sigui com sigui, la democràcia i el desig d’un poble els importa poc.
“Lobby Puente Aéreo,” “alguns del encara grans mitjans de comunicació” i alguns polítics d’aquest país junts per impedir el #referèndum2014
En anteriors article del directe!cat ja vam explicar qui era i com actuaven la gent del “Lobby Puente Aéreo” en resum gent que ha trobat la formula per guanyar molts diners de manera fàcil i en aquest cas la seva maquina de fabricar bitllets és el Butlletí Oficial de l’Estat i les concessions que adjudica, on la majoria de vegades qui perd molts diners és el mateix Estat - és a dir, els contribuents de l’estat,  i més els catalans-.

Finançar els mitjans de l’odi o de la submissió per aturar la deriva sobiranista

Aquest poder a l’ombra utilitza els seus diners com a mecanisme de pressió per evitar el que ells consideren la deriva sobiransita de Mas, i no paren, fa dies i dies pressionen al mateix Mas i al seu entorn, principalment els que ells consideren els elements més dèbils, des del mateix Duran i Lleida passant per altres líders de la coalició o fins i tot finançant indirectament  la guerra bruta contra les famílies Mas i Pujol. O no és finançar la guerra bruta, posar publicitat als mitjans de l’odi?

Posem o no data al referèndum, Espanya ja no aturarà el joc brut contra Catalunya

Diuen alguns que no cal posar data al referèndum per no donar pistes a Espanya, és pueril, només cal veure les andanades sistemàtiques de l’Estat contreia Catalunya, algú es creu encara que Espanya és una democràcia? Espanya mai ha respectat el joc net, cada dia Espanya ens dona proves de les seves malifetes. Si per evitar que una simple selecció catalana d’Hoquei fos reconeguda internacionalment va moure cel i terra fins a impedir-ho, que no farà per impedir un acord entre CiU i ERC  que sigui garantia de fer el referèndum? Barbaritats, una darrera l’altre i contra això, tant sols ens queda l’estat propi, no podem perdre més temps. El President Mas, té la paraula, o ara o mai, o independència o submissió.





http://www.directe.cat/noticia/266082/que-impedeix-que-mas-accepti-el-referendum2014