dimarts, 18 de desembre del 2012

Els “flirtejos” perillosos del Rei



Els flirtejos i negocis del monarca espanyol amb el bo i millor de l’empresariat sense escrúpols del seu regne va passant comptes a la imatge ja molt malmesa de la monarquia. Ara el rei ha vist entelada de nou la seva imatge amb el record d'una altra cacera, aquest cop de perdius, al costat de Jaume Matas i convidat per Díaz Ferrán, l’ultima de les amistats “perilloses” del Rei, que ha deixat de ser honorable.


Entre Botswana i Toledo, els flirts i les males companyies són el fuet de la monarquia espanyola

Les imatges del cap de l’Estat espanyol de cacera en companyia de la més selecta “podridura” acaba d’ensorrar la imatge d’Espanya. Aquests dies ha vist la llum una imatge del monarca presa durant una cacera de perdius a la finca de "El Alamín", en companyia de expresident de la CEOE, Gerardo Díaz Ferrán, condemnat per insolvència punible i evasió de capitals, el cunyat d'aquest i vicepresident de la patronal de Madrid, Arturo Fernández, imputat per l’escàndol de Bankia, i l’ex president balear, Jaume Matas, condemnat per malversació, suborn i prevaricació i “mecenes” del gendre del monarca, Iñaki Urdangarín.

Relacions reials cinegètiques i alguna cosa més

Les amistats perilloses del monarca fa anys que duren i cada vegada costa més guardar a pany i forrellat els documents gràfics que les il·lustren, la llista és llarga i passa per la relació amb el seu ex conseller, Manuel Prado i Colón de Carvajal, amb l'ex banquer que va passar per la presó, Mario Conde o l'hostaler Arturo Fernández, amb qui manté una relació molt estreta que va més enllà de les aficions cinegètiques que algú podria excusar, ja que comparteixen també l’afició pels cotxes, fins al punt que Fernández ha anat comprant la col·lecció d'automòbils al monarca. Només és qüestió de temps que la monarquia aparegui retratada amb algun empresari o polític imputat, la col·lecció és llarga i els camins del Senyor són inescrutables.