dimarts, 4 de desembre del 2012

Una altra víctima de Duran

La diputada Titon Laïlla se'n torna a fer d'infermera

Titón Laïlla, aquest dlluns en abandonar l'hemicicle. Foto: QS/ND

Decididament ser sobiranista a Unió Democràtica de Catalunya pot ser car, caríssim. I no només per a l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, sinó per als diputats que han destacat per la seva tasca en la passada i breu legislatura.

És el cas d'Assumpció Laïlla, coneguda com Titon Laïlla, una jove diputada de CiU que ha destacat per la fermesa dialèctica en les seves intervencions, sobretot a la comissió de Salut, i per una constant feina parlamentària, no ocuparà un escó al Parlament per haver estat confinada a la cua de la candidatura i tornarà a la seva feina com a infermera especialitzada en malalties mentals.

Laïlla va patir el preu d'haver intentat fer-se amb la presidència del consell nacional d'Unió, disputant-li la plaça a Ramon Espadaler. Laïlla, també artífex de l'esmena de la ponència aprovada al darrer congrés d'Unió que incloïa l'objectiu estratègic de l'estat propi en el marc europeu, va perdre la votació amb un 30% dels vots. Ara ja ha agafat els trapaus i deixa el Parlament, "però no la política", adverteix.