dimecres, 28 de novembre del 2012

Petició a Obama Li demanen que doni suport al "dret del poble català a decidir un futur millor"


Li demanen que doni suport al "dret del poble català a decidir un futur millor"









 Al web de la Casa Blanca s'ha entrat una petició al president del Estats Units, Barak Obama, i al seu equip de govern perquè donin suport al referèndum d'autodeterminació i al "dret del poble català a decidir un futur millor".

En la proposta s'exposa que Catalunya vol celebrar una consulta per decidir si "vol ser independent de la d'Espanya" perquè "els catalans tenen la seva pròpia llengua diferent cultura i les tradicions que no estan sent respectats pel govern espanyol, molts catalans no se senten espanyols, sinó un ciutadà català sense el seu propi Estat".

A més, recorden que durant la Diada "1,5 milions de persones van sortir als carrers de Barcelona per exigir la independència, però, el govern espanyol simplement els va ignorar".

"En adhesió als principis rectors de la nostra pròpia Declaració d'Independència exposen-, li demanem al govern d'Estats Units que estigui amb el dret del poble català a decidir un futur millor per a ells a través d'un referèndum just i democràtic".

De moment, des que es va iniciar la petició el passat 24 de novembre, només han signat 34 persones de les 25.000 signatures que calen.