dissabte, 17 de novembre del 2012

El Barça canviarà Qatar Foundation per Qatar Airways









Adéu a la publicitat de Qatar Foundation que els jugadors del Barça llueixen actualment a la samarreta. A partir de la pròxima temporada (2013/14), els blaugrana estrenaran un nou patrocinador a les seves equipacions: l'aerolínia Qatar Airways. Així ho han anunciat aquest divendres al migdia el FC Barcelona i Qatar Sports Investments (QSI).

Així doncs, el Barça ja no lluirà a la part davantera de la seva samarreta la publicitat d'una ONG/fundació (primer Unicef, després Qatar Foundation), sinó d'una empresa privada. El president del FC Barcelona, ha assegurat que Qatar Airways és "una marca ambiciosa amb aspiracions globals, sempre compromesa a aconseguir la màxima excel·lència en el seu àmbit" i ha remarcat que aquests són uns objectius amb els quals el Barça se sent "totalment identificat".

El contracte que van signar QSI i FC Barcelona fa dos anys ja preveia la possibilitat d'incloure un nou patrocinador a la samarreta a partir de la tercera temporada de l'acord, una possiblitat que la directiva assegura que ja es va comunicar a l'assemblea de compromissaris del setembre del 2011.