dimecres, 13 d’abril del 2016

Detinguts l'alcalde i una regidora de Granada per corrupció urbanística

| 13/04/2016 a les 10:38h
CORRUPCIÓ

La UDEF estan duent a terme escorcolls a l'Ajuntament, la seu d'Urbanisme i diverses empreses

Es preveuen una dotzena de arrestos.












La Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) de la Policia Nacional ha detingut a l'alcalde de Granada, José Torres Hurtado (PP), la regidora d'Urbanisme a la capital, Isabel Nieto, i diversos empresaris en el marc d'una operació contra la corrupció urbanística.


Les actuacions es troben sota secret de sumari, però ara com ara ha transcendit que es preveuen més d'una dotzena detencions. L'alcalde, segons les fonts consultades, es troba detingut a casa seva, però
podria ser traslladat a comissaria. Tot i això, es preveu que al llarg del dia quedi en llibertat en qualitat d'investigat.


Els escorcolls s'estan duent a terme a l'Ajuntament de Granada, la seu d'Urbanisme de la ciutat andalusa, així com en diversos domicilis, entre els quals hi ha la casa de l'alcalde i empreses.


El jutjat d'instrucció 2 de Granada instrueix el conegut com a cas Serrallo, que investiga l'operació urbanística que va permetre la construcció d'una discoteca, amb sala de festes i pista de patinatge amb bar en una zona verda de Granada, al costat del Centre Comercial Serrallo, en què està imputada la regidora d'Urbanisme a la capital, Isabel Nieto.



Enllaç noticia :