dimecres, 27 d’agost del 2014

Parlón tampoc assistirà a l’acte de Societat Civil Catalana a Tarragona l’11S

27/08/2014

DIADA

La viceprimera secretària del PSC no concreta si anirà a la ‘V’ organitzada per l’ANC i Òmnium


Nerea Rodríguez



L'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlón


La viceprimera secretària del PSC, Núria Parlón, va revelar ahir que no anirà a l’acte que Societat Civil Catalana ha organitzat a Tarragona el proper 11 de setembre. Tot i anunciar que té previst celebrar la Diada i inaugurar aquell dia una biblioteca a Santa Coloma de Gramenet, municipi del qual és alcaldessa, ha evitat precisar si assistirà a la 'V' convocada per l'Assemblea Nacional Catalana a Barcelona.

L’alcalde de Tarragona, el socialsita Josep Fèlix Ballesteros, també va confirmar ahir que no assistirà a l’acte de SCC, com ja ho va fer fa uns dies l’exministre i militant del PSC Josep Borrell, argumentant que estarà fora d’Espanya aquest dia. En canvi, l’exministra Carme Chacón sí que ha confirmat que hi assistirà.


En declaracions al Parlament, Parlón va lamentar que que encara "no es conegui amb suficient consistència el pla A" del Govern per a la consulta del 9 de novembre, en relació a la possibilitat que es convoquin unes eleccions plebiscitàries si l'Estat espanyol veta el referèndum. "Ens trobem en una situació de bloqueig institucional. Ni Generalitat ni Govern volen una consulta en un entorn de legalitat", va criticar.

En referència a la possibilitat que es convoquessin unes eleccions anticipades de caràcter plebiscitari en cas que el Tribunal Constitucional veti la consulta, la 'número dos' del PSC va demanar al Govern que "s'aclareixi", ja que fins i tot "no es coneix amb suficient consistència el pla A del Govern" per a la consulta.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/08/parlon_tampoc_assistira_a_l_acte_de_societat_civil_catalana_a_tarragona_l_11s_102629.php