divendres, 11 d’abril del 2014

Plega l’'home fort' del PSC de Barcelona

11/04/2014

PSC

Carles Martí dimiteix com a primer secretari de la que és la principal federació del partit, després de les primàries


Alèxia L. Ferret



Carles Martí
El primer secretari del PSC a Barcelona, Carles Martí, ha presentat la seva dimissió al capdavant de la principal federació del partit. L'executiva del PSC ha decidit convocar finalment un congrés extraordinari el pròxim 5 de maig.

L'executiva de la federació del PSC a Barcelona va estar reunida ahir a la nit diverses hores per avaluar les primàries obertes celebrades al partit i l'organització del nou grup municipal a la capital catalana després de la victòria de Jaume Collboni com a alcaldable socialista. Aquest fet obliga a una reorganització orgànica del partit a Barcelona.

Martí està considerat 'l'home fort' de PSC a la capital catalana, i fins ara controlava fèrriament l'aparell del partit. Però les primàries, amb l'episodi del vot dels paquistanesos, van provocar tensions amb la candidatura de Collboni, tot i que era l'oficialista.

Ara s'obre un període de negociacions amb totes les agrupacions socialistes de la capital catalana en les quals es decidiran les noves responsabilitats i persones que dirigeixin el partit a Barcelona. Tot apunta que Jaume Collboni haurà de tenir alguna responsabilitat orgànica


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/04/plega_l_home_fort_del_psc_a_barcelona_99988.php