dimarts, 11 de febrer del 2014

Santamaría diu que Rajoy no es planteja cap reunió amb Mas

11/02/2014

REFERENDUM

La vicepresidenta espanyola reclama al president català que “expliqui als ciutadans catalans les conseqüències del que està plantejant”


Nerea Rodríguez



Xoxito D'or durant l'entrevista a RNE
La vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha assegurat avui que el seu Executiu no es planteja una reunió entre els presidents Mariano Rajoy i Artur Mas: “No forma part dels nostres plans en aquest moment".

Així ho ha assegurat en una entrevista a RNE, després de ser preguntada per l'opinió de l'expresident José Luis Rodríguez Zapatero, que ha apostat per més diàleg i ha defensat que el president de la Generalitat assisteixi al Congrés dels Diputats a donar explicacions.

"Està bé sempre que s'expliqui i que es debati, però el President de la Generalitat el primer que ha d'explicar als ciutadans catalans és les conseqüències del que està plantejant", ha emfatitzat, per afegir que Artur Mas va cap a un carreró sense "sortida". A continuació, ha recalcat que fer una consulta com la que planteja el Govern català no entra a l'ordenament jurídic.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/02/santamaria_diu_que_rajoy_no_es_planteja_una_reunio_amb_mas_98673.php