dimecres, 26 de febrer del 2014

Jaume Clotet, cap de comunicació d’Exteriors

26/02/2014

El periodista estarà al capdavant del ‘Programa Eugeni Xammar’, que té com a finalitat internacionalitzar la realitat econòmica i política de Catalunya


Nerea Rodríguez



Jaume Clotet
El periodista i historiador Jaume Clotet serà, a partir de dilluns, el nou responsable de comunicació d’Exteriors de la Generalitat, que depèn de la secretaria d’Afers exteriors.

Aquest nomenament de Clotet, que porta temps com a col·laborador d’El Singular i del programa ‘Els Matins’ de TV3, forma part del pla de reforçament de l’àrea d’exteriors que està duent a terme el govern presidit per Artur Mas, coincidint amb l'any de la consulta.

D’aquesta manera, el periodista estarà en concret al capdavant del Programa Eugeni Xammar, que té com a objectiu internacionalitzar la realitat política i econòmica de Catalunya. Clotet ja havia estat cap de premsa de Governació a l’època de Joan Carretero, on va obtenir un bon reconeixement professional.

Per la seva banda, Martí Estruch, que fins ara ocupava aquest càrrec, treballarà al Diplocat, el consell de diplomàcia pública de Catalunya.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/02/jaume_clotet_cap_de_comunicacio_d_exteriors_99022.php