dimarts, 18 de febrer del 2014

Enric Millo va demanar entrar a ERC, segons Puigcercós

18/02/2014

El portaveu del PP al Parlament titlla de “lamentable i patètica” l'afirmació i acusa l’exlíder republicà de mentir


Mar Sabé




Joan Puigcercós, al programa 'Via Lliure' de RAC1



L’exdirigent d’ERC Joan Puigcercós ha explicat avui en una entrevista a El Món a Rac1 com l’actual diputat i portaveu del PP Català, Enric Millo, va demanar-li entrar a formar part de les llistes d’ERC al Parlament de Catalunya per ser diputat.

Puigcercós ha explicat que això va ser al 2003, just quan Millo havia deixat Unió Democràtica, i la trobada es va fer un matí al bar Núria de Girona. “Vam fer un cafè i vaig pagar jo”, ha compartit. En aquesta trobada, Puigcercós ha explicat que va explicar a Millo que si volia ser diputat per ERC ho tenia molt difícil perquè el procediment era molt complicat. “Li vaig recomanar que ho provés amb el PSC, que potser era més fàcil”, ha compartit el republicà.


“En aquell moment tampoc era tant estrany, tampoc era un gran salt perquè el seu discurs no era el d’ara”, ha explicat Puigcercós, que ha recordat que en aquella època Millo havia signat escrits d’Unió en els que demanava “la plena sobirania de Catalunya”. “Tothom pot evolucionar o involucionar”, ha compartit l’exdirigent republicà.

Millo, arran d’aquestes declaracions, ha fet una piulada al seu compte de Twitter en la que ha titllat de “lamentables i patètiques” aquestes informacions, i ha acusat a l’exdirigent republicà de “mentir”. “Em sap greu, jo, com d’altres, no vaig a les cites amb gerros amb micròfons!”, ha reblat Puigercós, i ha recordat que ell no va ser l’únic dirigent d’ERC que va tenir una cita com aquesta, encara que no ha volgut donar noms.




 







http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/02/puigcercos_explica_com_enric_millo_li_va_demanar_entrar_a_erc_98837.php