divendres, 24 de gener del 2014

Sánchez-Camacho: "Si Catalunya no està en fallida és gràcies al Govern d’Espanya" (Hahahahahaha)

24/01/2014

REFERENDUM

La líder del PPC critica que "en els darrers anys a Catalunya hem viscut, lamentablement, un procés d'homogeneïtzació del pensament. O es comparteix el que pensa el Govern de la Generalitat o amb prou feines hi ha dret a discrepar"


Nerea Rodríguez


La líder del PPC, Boca Xoxo Camacho
Avui comença a Barcelona la Convenció del PP que portarà a la capital catalana al president espanyol, Mariano Rajoy, i al ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, entre d’altres. És en aquest context que la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha donat una entrevista al diari ‘La Razón’ on assegura que “si Catalunya no està en fallida és gràcies a la col·laboració permanent del Govern d'Espanya”, i afegeix: “Hi ha una col·laboració constant dels ministeris d'Hisenda, d'Economia i de Serveis Socials amb les conselleries del mateix ram de la Generalitat”.

Preguntada pel pla que Rajoy va assegurar tenir per frenar la consulta, Sánchez-Camacho només s’ha limitat a dir que “quan el president diu que té un pla el que té és la seguretat i la garantia que les lleis es compliran a Catalunya i en el conjunt d'Espanya, i que està disposat a seguir treballant per millorar el finançament autonòmic i per millorar l'autogovern. Però el pla passa per seguir treballant junts per garantir la nostra convivència futura. Ningú pot esperar per part del Govern que hi hagi una altra alternativa a seguir junts”.

La líder dels populars catalans demana al president Mas que “abandoni la seva tossudesa per trencar Espanya i es posi a treballar pel consens multilateral amb el Govern i la resta de comunitats, tenint en compte el principi d'equitat i les característiques pròpies de Catalunya”. Sobre si caldria una reunió entre Mas i Rajoy per parlar de la consulta, Sánchez-Camacho opina que “no sóc partidària que el president obri les portes de la Moncloa perquè algú li demani una cosa il·legal. Les portes del president han d'estar obertes per parlar de tot allò que cap en la Constitució, però per parlar d'un referèndum d'autodeterminació no hi ha diàleg possible”.

Durant l’entrevista Sánchez-Camacho també assegura que una reforma de la Constitució, com proposen els socialistes, “no només no és oportuna, sinó que no és necessària. El model de descentralització territorial del que ens vam dotar l'any 1978 ha concedit nivells d'autonomia superiors al d'Estats federals. El que hem de millorar és allò que no funciona a l'Estat de les Autonomies”. Alhora critica que “en els darrers anys a Catalunya hem viscut, lamentablement, un procés d'homogeneïtzació del pensament. O es comparteix el que pensa el Govern de la Generalitat o amb prou feines hi ha dret a discrepar”.

Finalment, la líder del PPC vaticina que el 9 de novembre no passarà res, “i el president de la Generalitat sap que no passarà res”, i argumenta que “el que no ens mereixem els catalans és un president que ens enganyi a tots, als que sabem que no hi haurà consulta i especialment als que està excitant fent-los creure que hi haurà consulta. Crec que és el president de la Generalitat més irresponsable que hem tingut en 35 anys de democràcia i ho crec perquè ell sap perfectament que no hi ha marc legal per a la consulta i que Europa i les institucions internacionals no donaran crèdit a un referèndum fora de la legalitat”. “No tindrà cap aval”, sentencia.

" Sí gràcies el PP que ha enfonsat  a Espanya !! "


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/01/sanchez-camacho_si_catalunya_no_esta_en_fallida_es_gracies_al_govern_d_espanya_98331.php