dissabte, 25 de gener del 2014

Reclamen la reprovació de Sánchez Camacho

Dissabte, 25 de gener de 2014 14:10 h

Més de 3000 persones ja han signat una petició per tal que la popular retiri públicament en el Parlament la comparació entre el dret a decidir i ETA.


Una petició a Change.org reclama a reprovació de la Sra. Sanchez Camacho, per haver comparat la situació de les persones que volen exercir el  Dret Universal de decidir amb els terroristes del País Basc., perquè les seves paraules fereixen a moltes persones i  haurien de ser reprovades per alguna institució, sigui pública o privada, i demanar una compareixença especial en el Parlament de Catalunya per a que públicament retiri aquesta comparació. La petició considera la comparació feta per la popular “ absolutament indigna d'un parlamentari, que diu defensar els nostres Drets”, perquè la demanda d ela consulta ha estat feta de forma “totalment legal i PACIFICA”. 


Els Catalans i Catalanes, estem reivindicant de forma clara i massiva un Dret que ningú ens pot negar, argumenten en la petició signada per més de 2700 persones en poques hores i exigeixen que “de forma immediata” Camacho rectifiqui. 









http://directe.cat/332139