dimecres, 22 de gener del 2014

Montoro desembarca a Catalunya divendres amb "arguments econòmics" contra la independència

22/01/2014

INDEPENDÈNCIA

El PP celebra una convenció a Barcelona a la que assistiran també Mariano Rajoy i María Dolores de Cospedal


Nerea rodríguez


#MontoroEnsroba
El ministre d'Hisenda i Administracions Públiques espanyol, Cristóbal Montoro, ha avançat avui que assistirà a la Convenció Política del PP català d’aquest divendres a Barcelona amb una sèrie “d’arguments econòmics" sobre el finançament de Catalunya i de les comunitats autònomes amb la intenció de combatre alguns dels arguments a favor de la independència.

Ho ha assegurat en els passadissos del Congrés en ser preguntar per quins arguments està preparant el Ministeri per rebatre els plans sobiranistes que impulsa el president de la Generalitat, Artur Mas. "El divendres assistiré a la Convenció del partit a Catalunya i aquí també faré una exposició d'arguments econòmics i de finançament de la Generalitat, relacionada, imbricada en el finançament de les comunitats", ha assenyalat.

A la convenció, que se celebra el divendres i el dissabte, assistiran també el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy -dissabte-, i la secretària general del partit, María Dolores de Cospedal -divendres-. El partit es vol presentar com "l'únic capaç d'evitar la consulta", en paraules de la presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho.

" #MontoroEnsRoba   #HisendaPropia "


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/01/montoro_desembarca_a_catalunya_divendres_amb_arguments_economics_contra_la_independencia_98289.php