dijous, 16 de gener del 2014

Els espanyolistes llancen la tovallola

16/01/2014

REFERENDUM

Una desena de concentrats a favor d'Espanya es retira davant la migradesa de la seva protesta, i la notable afluència d'independentistes


Nerea Rodríguez


Micromanifestació espanyolista al Parlament
Una desena de persones s’han concentrat avui davant del Parlament per reivindicar la unitat d’Espanya i protestar contra la petició de demanar al Congrés dels Diputats la transferència de la competència per convocar referèndums, que s’aprovarà aquest matí. Però finalment han llançat la tovallola i s'han retirat, davant la migradesa de la concentració. Contrastava massa amb la notable presència d'independentistes amb estelades.

Els participant de la micromanifestació espanyolista portaven una pancarta on s’hi podia llegir: “La il·lusió de viure junts, Espanya”, escrit tant en català com en castellà. Alhora portaven banderes catalanes i espanyoles.

També portaven missatges com “SOS. Nationalists are crazy!”. En el mateix lloc ha convocat també una concentració l’Assemblea Nacional Catalana, que tindrà lloc a les 10:30 hores, amb la intenció de donar suport al camí cap a la consulta. 


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/01/micromanifestacio_espanyolista_davant_del_parlament_98159.php