diumenge, 19 de gener del 2014

#cavernaprogre Loquillo carrega contra els bancs, però va cobrar del Banc de Sabadell

Diumenge, 19 de gener de 2014 11:50 h

Entrevistat ahir per la Sexta va llançar un discurs demagog contra el dret a decidir dels catalans i contra la banca mentre fa quatre dies cobrava d’aquesta per parlar sobre el futur


Ahir va néixer un nou hastag a les xarxes, #CavernaProgre en resposta al discurs demagog que la cadena controlada pel Sr. Lara i el Grup Planeta, La Sexta, emet tots els dissabtes. La disbauxa va ser total desprès d’escoltar uns tertulians que fan bona la famosa cita “antes roja que rota”  i es va poder gaudir d’una entrevista amb el cantant Loquillo, un suposat home d’esquerres que no va tenir cap escrúpol per fer un discurs ple de demagògia i odi contra Catalunya. Un discurs que feia embogir al públic del programa però que estava ple de contradiccions, la més ridícula quant va parlar de persecució a Catalunya, quant resulta que ha tingut i té les portes obertes dels mitjans catalans i, sobretot, quant va carregar contra els bancs. 


Carregar contra la banca i cobrar del Banc de Sabadell per parlar de futur i promocionar el “compte expansió”

Quina credibilitat pot tenir un personatge com ell que per quedar be davant el públic fa demagògia simple i, pitjor encara, ha cobrat d’aquells que diu rebutjar, quin valor poden tenir les afirmacions de Loquillo quant resulta que va cobrar per parlar bé dels bancs i ara carrega contra aquests per mantenir l’audiència dels mateixos que el paguen.