dissabte, 25 de gener del 2014

Catalunya no és ETA, però el PP recupera el franquisme

Dissabte, 25 de gener de 2014 05:00 h

75 anys després de l’entrada a Barcelona de las tropes franquistes, els seus hereus han volgut ocupar Catalunya amb una convenció dedicada a insultar i amenaçar l’exercici democràtic del dret a decidir


El franquisme va durar 40 anys, però tal i com han plantejat el PP la seva convenció, la seva ocupació no durarà ni el cap de setmana. El festival d’amenaces i les mentides dels dirigents populars està tenint ja un efecte contrari al buscat pels populars. Comparar el procés català amb la violència d’ETA, dir que no es publicaran les balances fiscals i que preparen un succedani per negar l’espoli fiscal que pateixen els PPCC, comparar el referèndum amb la doctrina Parot, mentir i dir que a Catalunya existeix fractura social, entre altres, és la prova evident que els dirigents espanyols no ens volen, tant sols volen seguir perpetuant l’espoli social, econòmic i cultural. 


La convenció dels populars liquida els somnis de la tercera via de Duran, Herrera i Camats

Veient les intervencions dels dirigents populars queda molt clar que la tercera via és morta i enterrada, malgrat els somnis de Duran, Herrera i Camats, tant sols han d’escoltar el festival de despropòsits que s’han dit en poques hores a la convenció popular, han desembarcat per unes hores i de la mateixa manera que han entrat marxaran.

Montoro prepara la negació de l’espoli fiscal

Negar l’espoli i l’asfixia premeditada de Catalunya

Montoro ha aprofitat la seva participació en la convenció del PPC a Barcelona per anunciar un canvi en el mètode de càlcul de les balances fiscals és adir canviar el càlcul per negar el robatori perpetrat durant molts anys. A partir d'ara es parlarà de "comptes públics regionalitzats", i el que compararan serà no tant el que rep i aporta cada territori, sinó el que li costen als ciutadans els serveis públics en funció d'on viuen.

La convenció del PP arrenca amb mal peu

Sota el lema “Junts sumem” estripen, insulten i resten

Maria Dolores de Cospedal ha vingut a Barcelona amb la idea clara de donar un missatge contra el sobiranisme i, sobretot, en favor de la unitat d'Espanya dirigida als catalans. Una de les frases més plenes d’amor i cordialitat ha estat: "Qui digui que Catalunya és una cosa diferent i apartada i cal separar-la a ganivetades és que no sap res d'Espanya ni de Catalunya".