dimecres, 11 de desembre del 2013

'La Razón' veu Homs a la presó pel simposi 'Espanya contra Catalunya'

11/12/2013

""ESPANYA CONTRA CATALUNYA"

El diari espanyolista destaca les denúncies de PPC, UPyD i C’s i menciona l’article 510 del Codi Penal espanyol

 

Nerea Rodríguez


Portada d'avui de 'La Razón'
El diari espanyolista ‘La Razón’, veu el conseller de la presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, a la presó, com a conseqüència de les denúncies presentades ahir pel PPC, UPyD i C’s pel simposi ‘Espanya contra Catalunya’, per considerar que “incita a la hispanofòbia”.

El diari destaca aquesta notícia en la portada de la seva edició en paper d’avui, on destaca: “Homs podria ser condemnat a presó pel congrés de l’odi a Espanya”. A la informació de les pàgines interiors podem llegir que els tres partits denunciants apel·len a l’article 510 del Codi Penal espanyol.

En concret, aquest article assenyala que “els que provoquin a la discriminació, a l'odi o a la violència contra grups o associacions, per motius racistes, antisemites o altres referents a la ideologia, religió o creences, situació familiar, la pertinença dels seus membres a una ètnia o raça, el seu origen nacional, el seu sexe, orientació sexual, malaltia o minusvalidesa, seran castigats amb la pena de presó d'un a tres anys i multa de sis a dotze mesos”.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/12/_la_razon_veu_homs_a_la_preso_pel_simposi_espanya_contra_catalunya_97542.php