dissabte, 21 de desembre del 2013

Jorge Messi: "No busquin res més que una resposta directa de Leo a unes declaracions del senyor Faus"

BARÇA

El pare del jugador vol tancar la polèmica amb el Barça i explica a 'Olé' que no hi ha conflicte amb la directiva 


Jorge Messi
Jorge Messi, el pare del jugador del Barça, ha sortit a la llum pública per posar fi als debats oberts durant les últimes hores sobre el futur del seu fill i la relació amb part de la directiva blaugrana. El pare del futbolista ha assegurat al diari argentí 'Olé' que Messi seguirà al Barça i sobre la polèmica amb el vicepresident esportiu, Javier Faus, ha volgut passar pàgina, almenys, de manera pública. "  

Mirem cap endavant", ha dit. "Cal tancar aquest breu capítol, no busquin res més que una resposta directa de Leo a unes declaracions públiques del senyor Faus", ha afegit Jorge Messi, que ha volgut deixar clar que no es vol que "es generi cap situació conflictiva al club ni amb el president".

"Leo ha crescut en aquest club i l'estima. El seu compromís amb el Barça i l'afició va més enllà del que pugui pensar ningú", ha explicat el pare del futbolista, que ha dit que "en absolut" hi ha problemes entre el seu fill i la directiva que presideix Sandro Rosell. "En aquests últims mesos el president Rosell ens ha ofert el seu suport en tot moment; agraïm aquests gestos, els podem necessitar en algun moment", ha afegit. 

Jorge Messi ha negat que l'origen del conflicte sigui la renovació del davanter de Rosario. "Si el club ens crida, ens asseurem amb els seus dirigents. Sobre el futur de Leo al Barcelona, els barcelonistes han de saber que el seu futur està lligat a aquest club", ha reiterat.