dimarts, 24 de desembre del 2013

'El Mundo' demana a Rajoy que "talli l’aixeta" a Catalunya

24/12/2013

El diari critica que "mentre altres comunitats fan esforços, els dirigents catalans gasten a mans plenes els diners de tots per mantenir i augmentar les seves estructures d'Estat"


Nerea Rodríguez


Afegeix la llegenda
El diari ‘El Mundo’ demana en la seva editorial d’avui al president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, que “talli l’aixeta” al president de la Generalitat, Artur Mas, després de l’anunci fet pel conseller d’Economia, Andreu Mas-Colell, que enguany no es podrà complir amb l’objectiu de dèficit establert per l’Executiu espanyol.

El diari titlla aquest fet de “burla” i afirma que “el Govern no pot seguir fent com que no veu i sufragant amb fons de l'Estat les aventures sobiranistes de Mas”. “Són ja tres exercicis els que la Generalitat incompleix les previsions de dèficit. Si fos per incompetència, ja seria molt greu, però el que ho converteix en intolerable és que mentre altres comunitats fan esforços, els dirigents catalans gasten a mans plenes els diners de tots per mantenir i augmentar les seves estructures d'Estat”, critica el text.

L’editorial, titulada "El Govern ha de tallar-li l'aixeta a Mas", finalment acaba assenyalant que “fa un mes Montoro va enviar a Mas una ‘carta comminatòria’ perquè controlés els comptes”. “Confiem que sigui conseqüent en la seva resposta”, sentencia.






  http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/12/_el_mundo_demana_a_rajoy_que_talli_l_aixeta_a_catalunya_97797.php