dimecres, 4 de desembre del 2013

El CNI darrere el joc brut de Ciutadans contra Mas

Dimecres, 4 de desembre de 2013 12:00 h

És la conclusió a la que ha arribat el president Mas després de la pregunta sobre una fictícia agència nacional de seguretat de la Generalitat que li ha formulat Albert Rivera


Durant la sessió de control al Govern al Parlament, el líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha demanat al president Mas explicacions sobre un document que parla de la creació per part de la Generalitat d’una suposada agència nacional de seguretat amb dotació pressupostària encoberta. El president li ha respost amb contundència que el Govern i ell mateix desconeix aquest document, “exhibeixi els documents que vulgui, l’agència no existeix i el govern no ha encarregat cap informe”, ha dit, i ha afegit que el que si existeix és el CNI, que depèn del govern espanyol que fan la seva feina desconeguda i en molts casos es desconeix si la fan de forma correcta.  

Rivera amb un pam de nas

Rivera ha exhibit un document amb el logo de la Generalitat sense cap garantia de ser autèntic per reclamar la dimissió de Mas i acusar-lo de mentir. Mas s’ha referit implícitament  a l’informe de la UDEF que el ministre de l’interior Jorge Fernández encara no ha pogut explicar i ha insistit que el document no existeix i per tant no ha costat un euro.


Les clavegueres de l‘estat de la mà de Ciutadans per fer joc brut contra Mas i el procés

Aquest afer vindria a validar les tesis que el CNI té contactes amb Ciutadans que treballen per avortar el procés sobiranista atacant la credibilitat del president Mas i el seu govern. Això unit  a la presència desmesurada del Ciutadasn als mitjasn de comunicació espanyols, que no és gratuïta, posa damunt la taula el joc brut de l’estat i la connivència de les clavegueres del l’estat amb Ciutadans. De ben segur que el document fals serà exhibit a les teles i ràdios on són presents a diari els Ciutadans.