divendres, 15 de novembre del 2013

Socialistes pel dret a decidir

Divendres, 15 de novembre de 2013 19:30 h

L’alcalde del PSC de Flix Marc Mur, i actual secretari de L’AMI, diu que els socialistes “no podem permetre que s’associïn les nostres posicions a les de Ciutadans i PP”


Marc  Mur, l’alcalde de Flix i membre de la direcció del PSC, en declaracions  a  l’Escrivint la Independència que s’emet aquesta nit al Canal Català, assegura que com a membre de l’executiva del PSC no  tenir “arguments per explicar la posició actual de la cúpula del PSC” que veu a punt de cometre  “un error històric que acabarà pagant a les urnes”. Per Mur  “el que ens tocaria a tots els que pensem això és organitzar-nos i explicar que això no ho pensa tothom, i si podem, intentar ser majoria dins del PSC, guanyar un congrés i que les posicions del PSC canviïn”. 
 
L’Escrivint la Independència és un programa setmanal de 50 minuts que recopila l’actualitat del procés sobiranista. Va començar el dia 15 de maig. S’emet a Canal Català els divendres a les 23h i es redifusiona els diumenges a les 22h. Al programa d’avui, a part de les declaracions des de Flix de Marc Mur, hi ha una entrevista a plató amb el catedràtic d’Economia Aplicada a la UB, Germà Bel i el TEST del programa, que el passa la monja benedictina i impulsora de Procés Constituent, Teresa Forcades.  







http://directe.cat/324456