divendres, 29 de novembre del 2013

Rajoy fa costat als #mitjansdelODI contra Catalunya

Divendres, 29 de novembre de 2013 16:50 h

Critica que la Generalitat emprengui accions contra mitjans que "diuen el que pensa la immensa majoria" i creu que les comparacions d'Intereconomia i 13 TV s'emparen en la llibertat d'expressió


El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha criticat aquest divendres que la Generalitat emprengui accions legals contra els mitjans de l’odi, Intereconomía i 13 TV per haver comparat el procés català amb el nazisme, i més quan tots dos mitjans diuen, segons Rajoy, "el que pensa la immensa majoria dels ciutadans". El president considera que les manifestacions que s’han fet a aquestes televisions queden emparades per la llibertat d'expressió que impera "en qualsevol país democràtic". Per aquest motiu s'ha mostrat esperançat que al final "tot això quedi en res", en una clara defensa del president espanyol dels valors feixistes. 

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, durant la seva compareixença a Vilnius.
© @acn
Rajoy a favor dels violents i en contra de la defensa dels valors democràtics del dret a decidir

Rajoy ha fet aquestes manifestacions en roda de premsa des de Vilnius, a Lituània, en el marc de la cimera de la UE- Partenariat Oriental, en resposta a una pregunta de la premsa sobre la suposada redacció per part de la Generalitat del que el periodista ha denominat com una "llista negra" de mitjans de comunicació i les suposades multes que proposa el Consell de l'Audiovisual de Catalunya a Intereconomia i 13 TV per comparar el procés català amb el nazisme.

Rajoy defensa l’estratègia Ruandesa de fomentar l’odi contra les minories  

El president espanyol confon llibertat d’expressió amb el foment de l’odi contra les minories, en aquest cas, els catalans majoritàriament partidaris del dret democràtic a decidir. Els mitjans de la caverna segueixen l’estratègia que van tirar endavant la famosa ràdio ruandesa que va fomentar la violència i l’odi contra les minories.

A Ruanda, una simple ràdio va fomentar l’odi entre els seus ciutadans i va provocar una de les pitjors matances de la humanitat, es va convertir en la cadena de l’odi.  Assimilar el catalanisme amb els nazis és un fet molt greu i d’alta irresponsabilitat.