dimarts, 5 de novembre del 2013

Losantos als espanyols: "Vostès saben com està Belén Esteban, però no com està Catalunya"

05/11/2013

Dret a Decidir

El periodista assegura que "per quan arribi Rosa Díez no quedarà ningú, només Terol, Numància i algun barri de Madrid"


Nerea Rodríguez


El periodista Federico Jiménez Losantos
El periodista Federico Jiménez Losantos ha opinat sobre la situació de Catalunya i ha criticat amb duresa l'actitud del president espanyol, Mariano Rajoy, després que ja se sàpiga que hi haurà data i pregunta de la consulta abans de finals d'any: “No ho han sentit a la televisió perquè això sí que ho controla Mariano Rajoy”. En aquesta línia, ha afegit: “Vostès sabran com està Belén Esteban però no com està Catalunya”.

Des de ‘Es Radio’, Losantos ha continuat assenyalant que “sobre com està Belén Esteban vostès tindran una opinió, perquè a ‘Sálvame Deluxe’ ha sortit la sogra de la tia de la mare de Campanario, i què va dir el polígraf? Que mentia. Ah sí, ho veiem venir. I sobre Catalunya? Ah no, sobre això... que el Govern ofereix diàleg”.

Finalment, el periodista ha advertit que “Rajoy no hi és, a Rubalcaba no se l’espera i cal que algú governi”. En aquest sentit, proposa la líder d’UPyD, Rosa Díez, tot i afegir que “que per quan arribi Rosa Díez no quedarà ningú, només Sagunt, Terol, Numància i algun barri de Madrid”.

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/11/losantos_als_espanyols_vostes_saben_com_esta_belen_esteban_pero_no_com_esta_catalunya_96838.php