dijous, 28 de novembre del 2013

La CUP es prepara per elaborar el seu full de ruta cap a la independència

Dijous, 28 de novembre de 2013 17:55 h

Més de 700 persones ja s'han inscrit en la Trobada per la Unitat Popular que es farà aquest proper dissabte a Badalona


Barcelona (ACN).- 20 assemblees temàtiques i tres grans debats estratègics sobre el futur estat català seran l'esquelet de la Trobada de la Unitat Popular que aquest proper dissabte omplirà amb més de 700 persones -se n'espera un miler- l'Institut 'La Llauna' de Badalona. Des del Casal Independentista "Jaume Compte" de Sants, els organitzadors -encapçalats per la CUP- han presentat aquest dijous un programa que cerca "iniciar un procés de discussió i reflexió per teixir, construir i donar sentit" al que anomenen la unitat popular. En aquest camí, la coordinació dels moviments socials rupturistes és un element clau per arribar "a la ruptura democràtica i la transformació social als Països Catalans". 

"Elaborar un full de ruta per a la independència compartit per moviments socials, entitats i organitzacions amb voluntat transformadora i rupturista; definir les bases del nou model de societat que volem, quines estructures i quin model social, econòmic i cultural voldríem que fossin discutides en la creació d'un nou estat; analitzar com s'articulen les lluites, el contrapoder i la lluita institucional". Aquests seran els principals focus de debat que la CUP, com a partit impulsor, i els moviments socials i sindicals que s'han sumat a la crida analitzaran el proper dissabte a Badalona.

Davant la multitud d'inscripcions, l'organització també ha previst que tots els debats es puguin seguir per Internet via streaming des de la web de la trobada i ha anunciat que els resultats del debats seran publicats amb posterioritat a la mateixa pàgina web.