dissabte, 16 de novembre del 2013

I si juguem amb Gibraltar?

Dissabte, 16 de novembre de 2013 05:00 h

L’autonomisme ens aboca a malbaratar la selecció catalana de futbol, aquest any jugarem un partit de futbol de pa sucat amb oli, encara no sou independentistes?


L’autonomisme i la dependència d’Espanya ens porta cada dia que passa a estar pitjor, fins i tot el tradicional partit de futbol de la selecció catalana ens el retallen, aquest any ens aboquen a veure un partit amb una selecció que ni tant sols practica el futbol, per fer aquest ridícul, millor haver fet una partit de futbol amb carrega política, millor jugar amb Gibraltar, quina poca valentia política de la Federació Catalana de Futbol. 





Millor que no jugui la selecció catalana de futbol aquest Nadal

Millor que facin un clínic amb joves jugadors o qualsevol altre cosa, però vendre que aquest any farem un nou partit de la selecció catalana és de riure, més ben dit de pena, si us plau que algú faci alguna cosa i suspengui aquest lamentable espectacle, és hora de jugar de veritat o millor ens quedem a casa, i no tenim res amb la gent de Cap Verd. Estem en ple debat sobiranista, dos milions de persones surten al carrer per la Via Catalana i ens convoquen a veure un partit de costellada? prou d’autonomisme.


http://directe.cat/324486