dilluns, 25 de novembre del 2013

Fem quedar malament José Antich i Sánchez Camacho?

Dilluns, 25 de novembre de 2013 05:00 h

Tots dos van dir ahir que la consulta no es farà, el primer ens omple d’espines el procés en la seva editorial a La Vanguardia i la segona es desfoga al diari del seu amic @pedroj_ramírez


La Vanguardia i el seu director han començat la segona fase de la croada contra el procés sobiranista, amb una editorial que ho diu tot ens omple d’espines el procés i afirma que el president Mas va dir que no faria la consulta sense l’autorització de Madrid, afirmació incerta quant el mateix president ha fet afirmacions contundents en el sentit de consulta sí o sí, o una consulta amb la legalitat espanyola o internacional. L’editorial assumeix que aviat tindrem pregunta clara i contundent sobre la independència, veuen que Duran i Herrera acceptaran la pregunta que vol la majoria política i social del país i ara es centren en dir que no es farà la consulta, missatge que coincideix fil per randa amb el que la presidenta del PPC diu al diari El Mundo que “no és farà a consulta” 




Hem de fer el referèndum, aquesta és la victòria dels catalans

Hem de fer quedar malament a tots aquests opinadors i experts politòlegs que diuen que no es farà la consulta o referèndum, ho diuen perquè saben que el sí es clar guanyador. Per tant el govern i les forces polítiques han de fer  possible el referèndum.

Us imagineu la fotografia de la Guardia Civil i Llanos de Luna retirant les urnes?

Fins i tot si aquest és el cas guanyarem com va dir l’entrenador del Barça Helenio Herrera, sense baixar de l’autocar. Per això no volen que fem la consulta, veurem en les properes setmanes una campanya per dir que no farem la consulta, i que millor que fer quedar malament a tots aquests astres de l’opinio que porten mesos equivocant-se una vegada i una altre.

Hemeroteca del directe!cat: El dia que Pepe Antich va estripar a @tv3 l’enquesta del CEO que va dir que la independència era guanyadora a Catalunya.

Antich va voler ridiculitzar l’enquesta que afirmava que una majoria de catalans votarien a favor de la independència en un referèndum estripant en directe a TV3 l’enquesta i resulta que el ridícul el va fer el mateix director de La Vanguardia.  Ara vol que ens empassem una editorial plena d’espines.