dilluns, 21 d’octubre del 2013

Marco: "L'informe de la UDEF volia rebentar les eleccions catalanes"

21/10/2013

Cas 'Método 3'

El director de Método 3 afirma que el document fantasma basat en el dinar de Camacho a La Camarga va ser impulsat pel CNI


Lluís Goñalons

El director de l'agència de detectius Método 3, Francisco Marco, a 'El Matí de Catalunya Ràdio'
El director de l'agència de detectius Método 3, Francisco Marco, ha afirmat en una entrevista a Catalunya Ràdio, que l'informe de la UDEF contra Artur Mas i la família Pujol tenia com a objectiu polític "rebentar les eleccions catalanes de l'any passat". "Va ser un complot entre membres del PP i la policia espanyola que tenien CiU en el punt de mira dels atacs". Marco ha titllat d'"il·legal" l'informe que va aparèixer enmig de la campanya electoral catalana.

El informe de la UDEF amb contingut fals que el diari 'El Mundo' va publicar durant la campanya de les darreres eleccions catalanes, on s’acusava a Artur Mas, Jordi Pujol i altres càrrecs de Convergència i Unió de tenir comptes a Suïssa, va ser filtrat des del ministeri de l’Interior, segons Marco.

"L’informe de la UDEF s’hauria d'haver fet sobre algú. Però no. Es va fer “contra la familia Pujol” i contra un partit. És il•legal. A qualsevol país no democràtic actes com aquests serien normals. L'informe el va promoure la fontaneria de l'Estat espanyol, els serveis secrets del CNI, per dilapidar els comicis catalans", ha assegurat el director de Método 3.

Marco ha remarcat  que l'informe es va construir, en bona part, a partir del dinar i la conversa que va mantenir al restaurant la Camarga la presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho, i l'exparella de Jordi Pujol fill, Victòria Álvarez.

Camacho, 'Antoñita la fantástica'

"La líder del PP català, Alícia Sánchez Camacho, està a cavall entre la realitat i la ficció. Em recorda a Antoñita la fantástica, un personatge irreal dels anys 40 creat per una escriptora de l'època. És una representació fictícia que casa molt amb ella", ha criticat el director de Método 3, molt dolgut perquè Camacho diu que no sabia que l'enregistraven. Marco critica també que Camacho es faci la víctima i ha reconegut que ell no carregaria contra la cap del PPC si ella no l'hagués compromès abans.




http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/10/metodo_3_l_informe_de_la_udef_volia_rebentar_les_eleccions_catalanes_96600.php