dilluns, 21 d’octubre del 2013

Forta topada entre Oltra i Rivera per la fundació de Ciutadans

21/10/2013

 Finançament dels partits 

El líder de C’s es queixa: "A part del diari 'Ara' i Tv3 tenim molta més feina a fer" i la presentadora d’Els Matins replica: "Cal que digui això?"

 

Nerea Rodríguez

Ariadna Oltra i Albert Rivera
La presentadora del programa ‘El Matins’ de Tv3, Ariadna Oltra, ha tingut avui una topada amb el líder de Ciutadans, Albert Rivera, mentre l’estava qüestionant sobre la fundació Tribuna Cívica, vinculada a C’s. Ha estat en aquest moment quan Rivera s’ha queixat: “Aquesta fundació no té activitat. M’importa molt poc”, alhora que argumentava que el seu partit no té diners per aportar a la Fundació, “mentre que d’altres sí que els tenen i fins i tot estan jutjats”, fent referència a CiU i al cas Palau.

Oltra ha hagut de mostrar-se contundent demanant-li que “el ventilador me’l torni a engegar després, ja li deixaré una estona”, i Rivera ha replicat: “S’esquitxen sols, no cal posar ventiladors”. Després d’aquest moment de tensió, la presentadora d’Els Matins ha continuat preguntant al líder de C’s per Tribuna Cívica però Rivera s’ha limitat a respondre: “No tinc ni idea de què farem amb Tribuna Cívica. No és una prioritat, estem treballant per ser la tercera força a Catalunya i amb la nova plataforma a Espanya”.

Oltra s’ha queixat de nou: “Torna a engegar el ventilador” i ha afegit: “És la Sindicatura de Comptes qui els hi demana explicacions”. Rivera però ha manifestat que “no m’agrada la Sindicatura de Comptes perquè està governada per CiU, perquè hi ha gent que té carnet de partit” i ha afegit: “Podem estar donant-li voltes tres dies, però no hi ha res més. No hi ha cap misteri”.

Tot i això, Oltra ha insistit preguntant per la Fundació, i Rivera s’ha mostrat molt molest: “A part del diari ‘Ara’ i vostès hi ha molta més feina a fer”. La presentadora ha hagut de parar-li els peus: “Cal que digui això?” I Rivera ha respost: “És que són la televisió pública. Deixi’m dir el que jo vulgui, només faltaria que digués el que vostè vol que digui”.

Preguntat per si tornaria a muntar la fundació a Madrid, Rivera ha manifestat que “sí, és clar” i ha afegit: “Ja sé que aquí això de Madrid sona fatal, però...”. Tot just acabar l’entrevista, i després de parlar d’altres temes, Oltra ha etzibat al líder de Ciutadans: “Veu com sempre pot dir el que vol, senyor Rivera?” Pregunta que aquest ha hagut de respondre afirmativament.



http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/10/forta_topada_entre_oltra_i_rivera_per_la_fundacio_de_ciutadans_96595.php