divendres, 18 d’octubre del 2013

El president de l'associació 'Altres Andalusos'Lluis Cabrera: “Tenim dret a l’autodeterminació al marge de l’Estat”

18/10/2013

Dret a decidir

El president de l'associació 'Altres Andalusos' fa una crida per recollir 1 milió de signatures pel dret a decidir dels pobles


Lluís Goñalons

Lluís Cabrera, el president de l'associació 'Altres Andalusos',
Lluís Cabrera, el president de l'associació 'Altres Andalusos' participa a la campanya audiovisual que impulsa la 'International Commission of European Citizens' (ICEC) i que vol internacionalitzar el procés català a tot Europa. L'objectiu d'aquest moviment organitzat és recollir 1 milió de signatures per tot Europa a favor del dret a l'autodeterminació dels pobles.

A través d'un vídeo públic, el català d'origen andalús afirma convençut: “Tenim dret a l’autodeterminació al marge de l’Estat” i emplaça la població a implicar-se de ple en el procés sobiranista català.

"Catalunya és una nació, som sobirans i per tant, tenim dret a autordeterminar-nos", així de contundent enceta el vídeo el president d''Altres Andalusos'. Consegüentment, fa una crida als ciutadans a participar-hi. Al·lega que es tracta d'una activitat democràtica que no té a veure amb el lloc de naixament, els cognoms i altres particularitats, sinó en la condició de demòcrates.

"Els catalans no som el que els altres vulguin o escriguin que som,
sinó el que nosaltres demostrem que volem ser", és la frase que un cop closa la intervenció de Cabrera clausura el vídeo. Sota aquest esperit diverses entitats catalanes a favor del Dret a Decidir participaran en els pròxims dies a la crida de signatures per a l'autodeterminació, que ja compta amb 300.000 signatures.

El final de la campanya s'escenificarà a Brussel.les, capital política d'Europa, el pròxim 30 de Març amb una manifestació.




http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/10/cabrera_tenim_dret_a_l_autodeterminacio_al_marge_de_l_estat_96560.php