dimarts, 22 d’octubre del 2013

El Mundo i la Razón es passen el tribunal d’Estrasburg pel “forro”

Dimarts, 22 d'octubre de 2013 05:00 h


El director de La Razón acusa el tribunal d’Estrasburg d’estar nomenat a dit i l’adjunt de direcció d’ El Mundo crida a l’incompliment de la sentència que anul•la la doctrina Parrot


Segons Francisco Marhuenda, director de La Razón i de l’adjunt a direcció d’El Mundo, Eduardo Inda, les sentències sobre drets humans que afecten Espanya són per saltar-se-les i el tribunal que les dicta no és democràtic perquè està triat a dit, així ho van deixar clar en el programa “Al Rojo vivo” de la Sexta. Mentre que en els seus diaris insisteixen que la constitució espanyola és la Llei de lleis i demanen a l’estat espanyol, en nom de la legalitat, que sotmeti Catalunya a una dura repressió jurídica per impedir l’exercici de la democràcia, defensen que la sentència del Tribunal Europeu del Drets Humans és “absolutament repugnant”, és una “vergonya” i que cal passar-se-la pel “forro”.




Eduardo Inda d’El Mundo defensa que saltar-se la sentència és democràtic

Inda: Em sembla una sentència absolutament repugnant. Les sentències injustes no vinculants estan per ser incomplertes. Si jo fos el responsable del Govern d’Espanya la incompliria. A altres estats que no són antidemocràtics, com EUA, Regne Unit o Alemanya, quan hi ha sentències internacionals que consideren que poden causar un mal enorme, no les compleixen, i jo no la compliria en cap cas. Perquè aquesta senyora que ha matat 24 persones sortirà al carrer, i a més tots els espanyols haurem de pagar-li una indemnització a aquesta filla de Satanàs . És una vergonya ! ... Les víctimes es podrien plantejar la llei de Talió.

Marhuenda de la Razón apunta a la manca de democràcia del tribunal

Marhuenda: "És una vergonya que té un nom. Luis López Guerra, magistrat d'aquest tribunal. Estem davant una canallada! Estem davant d'un organisme on hi ha persones nomenades a dit. Tothom que coneix aquest Tribunal sap que el jutge del país té una influència molt important. Gràcies al Tribunal Constitucional s'estan rient de nosaltres a Sant Sebastià i a Guipúscoa, si us plau, home!   


http://directe.cat/322102