divendres, 11 d’octubre del 2013

Duran plora pels embats d’Espanya però insisteix en la tercera via

Divendres, 11 d'octubre de 2013 12:45 h

En la gota malaia dels divendres en forma d’homilia, Duran replica Mas que l'única via és la consulta però que n'hi haurà "més d'una" a l'hora de debatre la pregunta


Duran creu que necessita temps per convèncer de les bonances de la tercera via a un govern espanyol que no l’escolta i que va per feina. Avui el líder d’unió ha titllat la llei del mercat únic i la LOMCE d'autèntiques càrregues explosives contra Catalunya i contra els que demanen dialogar fins l'últim segon.  Per això llença una missiva alertant del risc de les presses: "El pitjor seria dir que de via només n'hi ha una i al final quedar-nos sense". Tot i reconèixer que l'única via és la consulta, avisa que hi haurà "més d'una via" a l'hora de debatre sobre què s'ha de preguntar. Duran alerta així, que està disposat a posar tots els bastons a les rodes que calgui per fer fracassar el procés independentista. 
Duran i Lladre al Palace de Madrid

Després que l’enquesta del CEO hagi certificat la mort de les terceres vies, Duran insisteix

Tot i que l’enquesta del CEO confirma que 7 de cada 10 catalans està a favor d'un referèndum de “sí” o “no”, per decidir si Catalunya ha d'esdevenir un nou estat d'Europa, i certifica el creixement de l’independentisme a Catalunya i la mort de les terceres vies defensades per grups de comunicació, opinadors, lobbys de poder econòmic i polítics fora de la realitat com Duran, aquest no es dóna per vençut i utilitzarà tot el que estigui a les seves mans per entorpir i aigualir el procés cap a l’estat propi.