divendres, 18 d’octubre del 2013

Ara li toca el rebre a la Festa dels Supers

Divendres, 18 d'octubre de 2013 13:15 h

Ataquen TV3 per la presència de la Plataforma ProSeleccions a la Festa dels Supers. L’entitat promociona l’esport català i enguany els beneficis pel món de l’esport d’una Catalunya independent


La caverna acusa TV3 de promoure la “secessió” entre els nens a la Festa dels Súpers per incloure-hi un espai de la Plataforma ProSeleccions que, com cada any, promou l’esport i les seleccions catalanes, enguany amb la novetat que també donarà a conèixer els beneficis que la independència comportaria al món de l'esport. Cal recordar que l’estat espanyol durant anys i anys ha utilitzat i utilitza l’esport com a reclam nacionalista, i els nens i els joves han estat el seu públic diana, i que per aconseguir-ho ha aprofitat totes les eines i martingales al seu abast i també el joc brut. Els mateixos que no veuen cap inconvenient en el joc de l’estat espanyol en relació els infants i joves i l’esport, ara fan grans escarafalls davant la campanya de la Plataforma ProSeleccions i l’ANC.     





El país s’ha d’explicar

Esportistes per la Independència, sectorial de l'Assemblea Nacional Catalana, i la Plataforma ProSeleccions han desenvolupat alguns dels arguments de l'esport català per la independència que conformen el llistat de 35 beneficis de l'estat propi per a l'esport català que podeu llegir clicant aquí.