dimarts, 24 de setembre del 2013

Interior haurà de protegir la concentració del 12-O dels unionistes violents

Dimarts, 24 de setembre de 2013 15:05 h

Prepara un dispositiu especial pel 12-O per controlar els autocars que vinguin de fora a les concentracions de caràcter unionista que s'han convocat per tal d’evitar incidents


 (ACN).- El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha assegurat que des del Departament d'Interior i a través del cos de Mossos d'Esquadra estan preparant un dispositiu especial per al 12 d'octubre ja que aquest any ''es preveu diferent'' perquè han detectat expressions i actituds que no haurien de ser ''tolerables''. En aquest sentit, i davant la possibilitat que arribin autocars de fora de Catalunya amb gent que vulgui participar a les manifestacions i concentracions de caràcter unionista que s'han convocat està previst que es facin determinats controls. Tot plegat, segons el conseller, per possibilitar que les manifestacions es desenvolupin amb ''normalitat''. 


 Segons Espadaler el 12 d'octubre d'aquest any es preveu diferent perquè ''hi ha hagut expressions tant aquí com a l'Estat i també hem detectat un interès desaforat per fer aquesta presència a Catalunya''. En aquest sentit, ha remarcat que per possibilitar les manifestacions i que aquestes es desenvolupin amb normalitat caldrà controlar aquelles conductes que surtin del que és ''una expressió que s'ha de fer pels paràmetres de civisme i responsabilitat''. Per això, ''posarem un control especial i la lupa en evitar que la cosa surti de mare'', ha puntualitzat el conseller.









http://directe.cat/317776