dilluns, 23 de setembre del 2013

Felipe González: “La independència de Catalunya com a objectiu és impossible”

L'expresident del govern espanyol considera que “cavalcar” cap aquest objectiu “pot provocar una fractura política i social que costi soldar 30 o 40 anys”

González indica que el resultat de les eleccions alemanyes és “més del mateix” per a Espanya


23/09/13 10:52 - Madrid - EFE

L'expresident del govern espanyol Felipe González ha considerat aquest dilluns que “la independència de Catalunya com a objectiu és impossible” i ha opinat que “cavalcar” cap a ella “pot provocar una fractura política i social que costi soldar 30 o 40 anys”. En el transcurs d'un esmorzar informatiu organitzat pel Fòrum de la Nova Comunicació, González -a qui ha presentat el president de Prisa, Juan Luis Cebrián- s'ha referit a les aspiracions independentistes del govern. “La independència de Catalunya com a objectiu és impossible, reitero impossible”, ha reblat González.

Imatge d'archiu. F.GLEZ a la Falange
Preguntat per la victòria d'Ángela Merkel a les eleccions celebrades a Alemanya i com afecta aquesta victòria Espanya, Felipe González ha indicat que és “més del mateix” i ha precisat que Merkel haurà de governar en coalició malgrat que ha fregat la majoria absoluta, fet que “no és habitual” en el sistema alemany.

Darrera actualització ( Dilluns, 23 de setembre del 2013 10:54 ) 














http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/679791-felipe-gonzalez-la-independencia-de-catalunya-com-a-objectiu-es-impossible.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui