diumenge, 22 de setembre del 2013

Creixen les veus a Foment perquè se sumi al Pacte pel Dret a Decidir

22/09/2013

dret a decidir

La patronal celebrarà dimecres una junta extraordinària per analitzar la postura davant el procés sobiranista


Lluís Bou


El vicepresident de Foment del Treball, Eusebi Cima
Creixen les veus a la patronal Foment del Treball perquè se sumi al Pacte Nacional pel Dret a Decidir. El comitè executiu de Foment ha convocat una junta extraordinària dimecres vinent per debatre i valorar la proposta de manifest del Pacte que ha negociat l'expresident del Parlament Joan Rigol, i dirigents de l'entitat s'han començat a pronunciar.

Els partidaris de subscriure l'acord subratllen que la patronal no es pot mantenir al marge de la societat, i que el dret a decidir és hores d'ara el comú denominador a Catalunya, més enllà del debat entre unionistes i sobiranistes. La patronal no va acudir a la primera reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir que el president de la Generalitat, Artur Mas, va convocar pel 26 de juny amb una trentena d'institucions, entitats i agents socials al Parlament, cosa que va originar un fort debat intern a l'entitat.

El vicepresident de Foment, Eusebi Cima, ha assenyalat avui a la Xarxa, que és del tot partidari del dret a decidir. L'entitat que presideix, la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (FEPIME), és "totalment i absolutament favorable al dret a decidir". Per a Cima, que va assistir a la reunió del 26 de juny en representació de FEPIME, "és un dret inherent a qualsevol persona d'estil democràtic, un dret inalienable que tots hem de defensar, no s'hi pot dir que no".  

Entrevista a Eusebi Cima, president de FEPIME, al Notícies en Xarxa - edició cap de setmana




http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/09/creixen_les_veus_a_foment_perque_se_sumi_al_pacte_pel_dret_a_decidir_96096.php