dimarts, 6 d’agost del 2013

Roser Tarragó sí que serveix per promocionar Madrid 2020

5-8-2013 a les 18:10h.

La waterpolista ha rebut insults per tenir l'estelada al seu perfil de twitter


Imatge de la fotografia (Foto: Twitter)



La candidatura per organitzar els Jocs Olímpics Madrid 2020 ha utilitzat la imatge de la waterpolista catalana Roser Tarragó per promocionar-se durant els Mundials de Natació que s'han celebrat a Barcelona durant aquestes dues darreres setmanes. En canvi, ni la candidatura ni la federació espanyola no han fet cap defensa de l'esportista, que ha tancat el seu compte de Twitter pels insults que ha rebut a causa de portar una estelada al seu perfil.

Com es pot veure en les imatge que la candidatura té publicades al seu Twitter, en l'estand que tenien al Palau Sant Jordi hi ha un lateral que està cobert per quatre fotografies, la de la waterpolista està a la part de dalt a l'esquerra. Tarragó comparteix protagonisme amb les també catalanes Ona Carbonell, Mireia Belmonte i la ja retirada Andrea Fuentes.

En una nota publicada a la seva web, Madrid 2020 ha fet una valoració dels Mundials de Natació de Barcelona i destaca que "han estat de nou un exemple perfecte de la capacitat organitzativa del nostre país per a albergar esdeveniments esportius internacionals de gran nivell". 

"La candidatura de Madrid 2020 no podria haver tingut millor ambaixador davant els membres del Comitè Olímpic Internacional que han estat presents durant aquests dies en els diferents enclavaments que han acollit les competicions", conclou.

La imatge ja està circulant per Twitter i alguns usuaris han expressat que "quins collons tenen els espanyols: a sobre d'insultar a la Roser Tarragó, n'utilitzen la foto a l'estand Madrid 2020" o "a l'estand de Madrid2020 qui apareix... la millor, Roser Tarragó... tenen conya els insults".



http://esports.e-noticies.cat/roser-tarrago-si-que-serveix-per-promocionar-madrid-2020-78079.html 

1 comentari :

Anònim ha dit...

DESAGRAÏTS
INTOLERANTS
QUÈ COLLONS VOLEN AQUESTA GENT???
UNA CATALANA SUA LA CANSALADA PER ESPAÑA I AIXÍ LI HO PAGUEN???